Най-малко 14 са жертвите на самолетна катастрофа в северния бразилски щат

...
Най-малко 14 са жертвите на самолетна катастрофа в северния бразилски щат
Коментари Харесай

Най-малко 14 загинали при самолетна катастрофа в Бразилия

Най-малко 14 са жертвите на самолетна катастрофа в северния бразилски щат Амазонка от събота. Това оповестява " Ройтерс ", като цитира губернатора на щата.

Инцидентът е станал в провинция Барселос, на към 400 км от столицата на щата Манаус.

" Дълбоко скърбя за гибелта на 12-те пасажери и двама членове на екипажа, които бяха жертви на самолетната злополука в Барселос в събота, написа Уилсън Лима, губернатор на щата Амазонас в X (известен преди като Twitter). Нашите екипи работят през цялото време, с цел да обезпечат нужната поддръжка. Моето състрадание и молебствия са към техните фамилии и другари. "

Авиокомпанията Manaus Aerotaxi излезе с изказване, потвърждаващо, че е имало случай и че се проверява, но не дава детайлности за смъртни случаи или ранени.

" Разчитаме на почитание към поверителността на забърканите в този сложен миг и ще бъдем разполагаем, с цел да предоставим цялата нужна информация и актуализации, до момента в който следствието напредва ", се споделя в изказването.



Снимка: Ройтерс

Някои бразилски медии оповестиха, че сред убитите има жители на Съединени американски щати.  " Ройтерс " не съумя да удостовери тези известия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР